Wat doet zij?

Annemarieke spreekt, weet waar ze het over heeft en raakt met een lach en een traan. Positieve gezondheid, omgaan met verandering en inspirerend leiderschap. Een inspirerend verhaal, dat prikkelt, door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van een organisatie. Hierdoor raakt zij en zet ze mensen in beweging. Soms voor even en vaak voor heel het leven. Afgestemd op uw event activeert zij mensen hoe zij waarde toevoegen, waar hun kracht ligt en waar kansen liggen. Een verhaal dat raakt, je bewust maakt en dat bij blijft. 

Ze prikkelt om anders te denken en anders te doen. Buiten de gebaande paden, jouw kader of je comfortzone. Wie ben jij? Wie ben jij in een relatie en hoe manifesteer jij je in een organisatie? Zij gelooft dat wanneer je daarmee in verbinding staat en uitdraagt, je bijdraagt aan een waardevol (werk)leven. Dat van jou én van de ander. Of dat nou een naaste, een medewerker, een klant of een cliënt is. Het werkt. Zo maken wij samen de wereld mooier.

En zij kan het weten. Haar leven zag er 12 jaar geleden heel anders uit. Eén ingrijpende gebeurtenis maakte alles anders en zorgde dat zij die verbinding opnieuw maakte, en hoe. Het zette haar als persoon en als professional op scherp. De kennis, kunde en ervaring die zij in de jaren erna opdeed, hebben haar de spreker gemaakt die ze nu is: betrokken, kritisch, met humor, deskundig, empathisch en prikkelend. 

Thema’s: Positieve gezondheid, omgaan met verandering, inspirerend leiderschap

Boek haar!

Een inspirerend verhaal, wat prikkelt. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet ze mensen in beweging.

[unex_ce_button id="content_uviq32byz,column_content_vzb32fk40" button_text_color="#41ead4" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#41ead4" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#41ead4" button_border_hover_color="#41ead4" button_link="/boek-haar/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOEK HAAR NU[/ce_button]