Haar verhaal

Op mijn 24ste was ik in de bloei van mijn leven! Sportief, vol energie en met een eigen onderneming in Spanje. Een jaar later was alles anders. Ik werd geconfronteerd met een acute dwarslaesie. Zo onverwacht als je het hier leest, zo onvoorzien was het voor mij. Je kunt je voorstellen dat dit de koers van mijn leven bepaalde.

Ik mag dan een dwarslaesie hebben, ik bén het niet. Wat ik wel ben, is iemand die gevormd is door uitdagende periodes, die weet hoe een 180-graden-verandering voelt en die weet wat werken aan jezelf betekent (fysiek en mentaal). Ik ben nog steeds ondernemer, alleen mijn missie heeft zich verdiept. Met mijn kennis en ervaring wil ik mensen en organisaties raken, inspireren en motiveren. 

Boek haar!

Een inspirerend verhaal, wat prikkelt. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet ze mensen in beweging.

[unex_ce_button id="content_uviq32byz,column_content_vzb32fk40" button_text_color="#41ead4" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#41ead4" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#41ead4" button_border_hover_color="#41ead4" button_link="/boek-haar/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOEK HAAR NU[/ce_button]