Hoe werkt het?

Vanuit jouw rol als leidinggevende, zorgaanbieder, professional of ondernemer, heb je een vraagstuk of een thema waar je mensen in wilt meenemen. Ik ga met jou in gesprek, onderzoek waar onze verbinding zit en verwerk dat in een lezing die prikkelt. Ik voeg waarde toe binnen de context van jouw thema.

Mijn kennis over (positieve) gezondheid, inspirerend leiderschap en omgaan met verandering  zet ik in om mensen bewust te maken. Deze expertise combineer ik altijd met beeldende verhalen uit mijn bijzondere levensloop. Daarmee wordt het een verhaal dat raakt. 

Eerder gaf ik lezingen binnen organisaties in de gezondheidszorg, dienstverlening en het bedrijfsleven.

Ik breng mijn expertise en ervaring graag naar jouw congres, evenement of lezing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boek haar!

Een inspirerend verhaal, wat prikkelt. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet ze mensen in beweging.

[unex_ce_button id="content_uviq32byz,column_content_vzb32fk40" button_text_color="#41ead4" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#41ead4" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#41ead4" button_border_hover_color="#41ead4" button_link="/boek-haar/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOEK HAAR NU[/ce_button]