Annemarieke spreekt!

Positieve gezondheid, omgaan met verandering, inspirerend leiderschap, je talent benutten intrinsieke motivatie en de kleine dingen die het verschil maken: Annemarieke spreekt, weet waar ze het over heeft en raakt met een lach en een traan. Een inspirerend verhaal, wat prikkelt. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet ze mensen in beweging. Soms voor even en vaak voor heel het leven. Afgestemd op uw event activeert zij mensen over waar zij waarde toevoegen, hun kracht ligt en waar kansen liggen. Een verhaal wat raakt, je bewust maakt en wat bij blijft.

Ze prikkelt om anders te denken en anders te doen. Buiten de gebaande paden, jouw kader of je comfortzone. Waarom doe je wat je doet? Wat maakt jou authentiek? Terug naar de bedoeling. Zij gelooft dat wanneer je daar mee in verbinding staat en uitdraagt, je oprecht contact creëert en bijdraagt aan een waardevol (werk)leven. Dat van jou én van de ander. Of dat nou een naaste, een medewerker, een klant of een cliënt is. Het werkt. Zo maken wij samen de wereld mooier.En zij kan het weten. Haar leven zag er 12 jaar geleden heel anders uit. Eén ingrijpende gebeurtenis maakte alles anders en zorgde dat zij die verbinding opnieuw moest maken. Het zette haar als persoon en als professional op scherp. De kennis, kunde en ervaring die zij in de jaren erna opdeed, hebben haar de spreker gemaakt die ze nu is: betrokken, kritisch, met humor, deskundig, empathisch en prikkelend. 

Boek haar!

Een inspirerend verhaal, wat prikkelt. Door pakkende persoonlijke metaforen en kennis te linken aan de (complexiteit) van organisatie raakt zij en zet ze mensen in beweging.

[unex_ce_button id="content_uviq32byz,column_content_vzb32fk40" button_text_color="#41ead4" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffffff" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#41ead4" button_border_radius="66px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#41ead4" button_border_hover_color="#41ead4" button_link="/boek-haar/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOEK HAAR NU[/ce_button]